U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek
RSS

Blog

FC Nantes 'Bob Marley' Voetbalshirt Het FC Nantes 'Bob Marley' retro voetbalshirt kopen? Klik hier om direct het FC Nantes retro voetbalshirt te bestellen. De FC Nantes retro shirts van COPA Football zijn te koop bij sportus.nl. Het bekende FC Nantes retro voetbalshirt 1978/79 is te voorzien met je eigen naam en nummer of dat van Bob Marley met nummer 10. Een legende met een legendarisch nummer. Hiervoor gebruiken wij dezelfde stijl bedrukking als in het seizoen 1978-1979. Naast FC Nantes x Marley shirt zijn er nog meerdere FC Nantes retro voetbalshirts. Het FC Nantes voetbalshirt uit 1978-1979 werd vooral bekend doordat deze werd gedragen door Bob Marley.
Wimbledon FC - The Crazy Gang Het Wimbledon retro voetbalshirt kopen? De Wimbledon FC retro shirts van COPA Football zijn te koop bij sportus.nl. Het Wimbledon retro voetbalshirt 1994/95 is te voorzien met je eigen naam en nummer of dat van je favoriete speler zoals dat van Vinnie Jones (4). Naast het thuisshirt is ook het uitshirt van het seizoen 1994-95 beschikbaar. In deze periode stond het voetbalelftal van Wimbledon F.C. bekend als 'The Crazy Gang' en Vinnie Jones was het boegbeeld van de bende.
Johan Cruijff Holland WK 1974 Retro Voetbalshirt Het Johan Cruijff Nederlands Elftal voetbalshirt WK 1974 kopen? Het oranje Nederlands Elftal retro shirt van Johan Cruijff is te koop bij sportus.nl. Dit Holland retro voetbalshirt WK '74 bevat uiteraard de traditionele oranje kleur en het kenmerkende aan het voetbalshirt welke Johan Cruijff droeg zijn de twee zwarte strepen over de mouwen én natuurlijk zijn nummer 14 op de rug.
AS Roma Retro Voetbalshirts & Retro Trainingsjacks De AS Roma retro collectie van COPA Football valt onder de officiële licentie van de Italiaanse voetbalclub uit Rome. De AS Roma retro collectie bestaat uit verschillende retro voetbalshirts en retro trainingsjacks welke zijn gebaseerd op de voetbalshirts en de voetbaljacks uit de rijke en fascinerende geschiedenis van AS Roma. 
Cruyff City Pack Wanneer Johan Cruyff wedstrijden speelde ontstonden er verkeersopstoppingen rondom de stadions. Johan heeft een bijzondere plaats in het hart van vier iconische steden en de Cruyff City Pack collectie brengt een ode aan elke stad. Een mix van Cruyff glorie, geschiedenis en een ode aan zijn verbinding met Amsterdam, Barcelona, Liverpool en Manchester zijn voorzien in deze speciale City Pack collectie. De Cruyff City Pack bestaat uit meerdere t-shirts, hoodies en caps. Allen voorzien van iconische symbolen uit de verschillende steden.
Diego Maradona X COPA Football Collectie Bestel hier de officiële Maradona collectie van het merk COPA Football. De Diego Maradona x COPA Football collectie bestaat uit meerdere retro voetbalshirts van clubs als Boca Juniors en Napoli, maar ook van Argentinië. Daarnaast bevat de collectie meerdere t-shirts met fotoprints van Maradona op als naast het veld. Diego Maradona was zowel op als naast het veld ongrijpbaar. De Maradona casual sokken van COPA Football maken de collectie compleet. De sokken zijn voorzien van herkenbare momenten van de legendarische Diego Armando Maradona.
FIFA Classics World Cup Collectie De officiële FIFA Classics collectie van COPA Football bevat meerdere t-shirts en casual sokken waarin de officiële posters, emblemen en mascottes centraal staan. Het jaar 1930 was een historisch voetbaljaar met de introductie van de FIFA World Cup, de competitie die officieel het beste voetballand ter wereld zou bepalen. Het eerste toernooi werd georganiseerd in Uruguay met dertien landen en is sindsdien in status en omvang gegroeid tot 's werelds meest vooraanstaande sportevenement. De FIFA Classics collectie viert de grootste voetbalcompetitie en valt onder de officiële licentie van de FIFA.
Officiële Nederlands Elftal retro collectie De Nederlands Elftal (retro) collectie van COPA Football valt onder de officiële licentie van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). De Nederlands Elftal retro collectie bestaat uit verschillende retro voetbalshirts en retro trainingsjacks gebaseerd op de shirts en de jacks uit de geschiedenis van Oranje.