U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

Diego Maradona X COPA Football Collectie

Bestel hier de officiële Maradona collectie van het merk COPA Football. De Diego Maradona x COPA Football collectie bestaat uit vijf speciale Diego Maradona retro voetbalshirts van de voetbalclubs Boca Juniors en Napoli en het Argentijns nationale voetbalelftal. Maradona speelde onder andere in het seizoen 1981-82 voor Boca Juniors en van dit Boca thuisshirt zit een retro voetbalshirt in de collectie. Het retro shirt bevat de blauw met gele kleur en op de achterkant uiteraard rugnummer 10. Voor de Italiaanse voetbalclub Napoli speelde Diego meerdere seizoenen en won met de club uit Napels twee keer de Italiaanse competitie en de UEFA Cup. Van het seizoen 1986-87 zitten zowel het thuis- als het uitshirt in de Maradona x COPA collectie. Beide zijn op de voorkant voorzien met de naam van kledingsponsor Buitoni en op de rug nummer 10. Aan de hand van Diego Maradona was Argentinie tijdens het WK 1986 in Mexico het sterkste land en mocht de Wereldbeker mee terug naar Argentinie. Tijdens het WK 1986 werd Maradona mede door zijn geniale acties, doelpunten en assists uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Uiteraard zit het blauw/wit gestreepte thuisshirt van Argentinie welke gedragen werd tijdens het WK 1986 in de speciale Maradona x COPA collectie. Op de rug zijn nummer 10 en op de linkerborst een badge van Maradona in combinatie met de Argentijnse voetbalbond. Ook het bekende blauwe uitshirt zit in deze collectie. Dit blauwe retro voetbalshirt van Argentinië kreeg vooral bekenheid door de kwartfinale tussen Argentinië en Engeland. Deze wedstrijd werd door de Argentijnen met 2-1 gewonnen. De doelpunten van Argentinië kwamen beide op naam van Diego Armando Maradona. Het eerste doelpunt werd door Maradona met de hand gescoord en werd later bekend als "de hand van god" goal. Het tweede doelpunt kreeg jaren verkozen tot het mooiste doelpunt van de eeuw. De solo van Maradona begon vanaf de middenlijn en passeerde meedere Engelse verdedigers, omspeelde de doelman en rondde zelf af.

Maradona x COPA Football T-Shirts en Polo Shirts

Naast de Maradon x COPA retro voetbalshirts bevat de officiële collectie ook enkele gave Diego Maradona t-shirts. Op de t-shirts zijn fotoprints aangebracht van enkele historische momenten uit de geschiedenis van Diego Maradona. Zo is er bijvoorbeeld een drieluik van foto's over de solo van Diego Maradona namens Argentinië tegen Engeland, later bekend als "Het Doelpunt van de Eeuw". Bij de presenatie van Diego namens Napoli zaten meer dan 70.000 toeschouwers op de tribune en ook waren hier enkele journalisten aanwezig om de beste foto te schieten. Een heerlijke foto van deze presentatie is ook op een t-shirt aangebracht. Een foto van Diego Maradona in het tenue van Napoli mag uiteraard niet ontbreken in de collectie. Evenals Diego Maradona in La Bombonera. De collectie bevat daarnaast ook nog drie 'embroidery' t-shirts van Diego Maradona. Op de linkerborst is Diego te zien in de tenues van Boca Juniors, Argentinië en Napoli. De 'embroidery' is daarnaast ook op drie Diego polo shirts aangebracht. De 'Boca' polo is in de kleuren van het thuisshirt en is blauw met geel en de 'Napoli' polo is in het blauw met wit. Het Argentinië poloshirt is overwegend zwart met blauw met witte details. 


Maradona x COPA Football Casual Sokken

In de Maradona x COPA collectie zijn ook meerdere casual sokken te koop. De casaul sokken bevatten bijvoorbeeld prints van herkenbare momenten van Diego Maradona. Ook zijn er sokken die gebaseerd zijn op de voetbalshirts welke Diego Maradona in zijn carriere droeg. De lekkere casual sokken zijn zowel los als in een cadeaubox te bestellen.

Plaats uw commentaar