U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

Bedrukkingen & Personalisatie

Personalisatie

Sportus.nl biedt bij een groot gedeelte van onze retro voetbalshirts de mogelijkheid aan om deze te laten bedrukken met een 'eigen' naam en/of nummer. De bedrukkingen proberen wij zo dicht mogelijk op het origineel te laten lijken, dit zodat de shirts echt te vergelijken zijn met de shirts uit het verleden. Geen enkel shirt is hetzelfde en ook de bedrukking achter op het shirt kent verschillende stijlen en kleuren. Wij gebruiken hier een warmte pers voor om de transfers op het shirt te bedrukken. Maak het retro shirt of jack nu nog persoonlijk door middel van een 'eigen' naam en nummer!

Wanneer u een bedrukking wenst toe te voegen aan een shirt/jack, dan dient bij het kopje 'Wenst u personalisatie?' op de productpagina 'Ja' te selecteren. De kosten voor een bedrukking bedragen EUR 15,-. Daarna heeft u de mogelijkheid om een naam en een nummer in te voeren. Een naam mag maximaal uit 14 karakters bestaan en een cijfer uit maximaal 2 cijfers. Langere namen en cijfers passen helaas niet goed op een shirt.

Hieronder ziet u een selectie van de lettertypen van de cijfers die we gebruiken:

Standaard Nummers:

Onze standaard lettertype wordt gebruikt voor de meerderheid van onze shirts van de late jaren '1800's tot 1980's. Deze lettertype is leverbaar in het zwart en het wit.

Holland style nummers:

Dit lettertype wordt gebruikt bij de retro voetbalshirts van het Nederlands Elftal zoals bijvoorbeeld de bekende shirts uit 1974 en 1978.

Retro Shadow Style (WK 1982):

Dit lettertype wordt gebruikt voor zowel de shirts van Italië 1982 als 1990, evenals diverse andere shirts uit de jaren '80. Zoals de DDR en (West-)Duitsland retro shirts. Deze stijl is leverbaar in het zwart, wit, rood, geel en navy blauw.

Keyline Style Flock nummers:

Een polulaire stijl uit de jaren '80. In deze periode werd deze style op veel shirts gebruikt waaronder de shirts van Spanje en Argentinië. Ook veel NASL shirts werden voorzien van deze bedrukking. Deze lettertype is leverbaar in het zwart, wit, geel, groen en navy blauw.

De personalisatie op het shirt (en jack) wordt zo dicht mogelijk op het origineel gebaseerd. Zie hierboven voor de details en de verschillende styles welke wij gebruiken. Producten met een personalisatie (naam en/of een nummer) kunnen niet worden geruild of geretourneerd, tenzij het product als defect beschouwd wordt. Ook de producten welke door ons met een bedrukking (naam en/of nummer) op de webshop zijn toegevoegd betreft een personalistie, deze dienen door ons na bestelling bedrukt te worden. Helaas nemen we gepersonaliseerde producten niet retour. De levertijd van gepersonaliseerde artikelen kan 1-2 werkdagen langer duren. We kunnen verschillende styles en kleuren bedrukken en voor eventuele wensen aarzelt u niet om hierover contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via het contactformulier, per e-mail: klantenservice@sportus.nl of telefonisch: 088 - 426 00 00.

 

Wasinstructies: om zo lang mogelijk te genieten van uw bedrukking raden wij u aan om het product met de hand te wassen en niet in de droger te doen of te strijken.