U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

Affiliate marketing programma

Verdien met Sportus.nl extra inkomsten met uw website

Wanneer u zich aanmeldt als affiliate partner van het Sportus.nl Affiliate Programma, dan kunt u middels het plaatsten van de beschikbaar gestelde Sportus.nl banners en/of tekstlinks, extra inkomsten generen uit uw website. Wilt u weten hoe? Lees dan verder en meldt u direct aan!

Wat is een affiliate programma?
Onze partner TradeTracker biedt website eigenaren (Affiliates) de mogelijkheid om met hun website vrijblijvend inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor - de bij TradeTracker aangesloten adverteerders (Merchants) - zoals Sportus.nl. Als affiliate partner van Sportus.nl kunt u de beschikbaar gestelde banners of tekstlinks van Sportus.nl opnemen op uw website. Op die manier biedt u uw bezoekers van uw website de mogelijkheid om onze producten te bestellen via de door u geplaatste banners of tekstlinks van Sportus.nl. Door op een banner of een tekstlink te klikken, komt de bezoeker automatisch op Sportus.nl terecht. Dit wordt nauwkeurig geregisterd omdat uw persoonlijke affiliate partner code achter de banner staat gelinkt. Alle transacties die via uw website binnenstromen, worden automatisch door een software systeem van TradeTracker gecontroleerd en bijgehouden. Natuurlijk staat Sportus.nl gedurende het hele proces garant voor de privacy van de geregistreerde informatie.

Hoe verdient u geld?
Elke bezoeker die op Sportus.nl terecht komt via een banner of tekstlink die afkomstig is van uw website kan u geld opleveren. U ontvangt een commissie over elk verkocht product, dat via de door u geplaatste banner of tekstlink van Sportus.nl is voltooid. Er is geen limiet aan het bedrag dat u kunt verdienen. Dus hoe meer bezoekers via uw website een bestelling afronden bij Sportus.nl, des te meer u verdient. De bezoeker merkt hier verder helemaal niets van! Aan de deelname van het affiliate programma van Sportus.nl zijn geen kosten verbonden. Simpel gezegd, niet geschoten is altijd mis. U hoeft er ook bijna geen enkele moeite voor te doen! Het enige wat u moet doen is het volgende: Aanmelden via onderstaand formulier, banners en/of tekstlinks van Sportus.nl uitkiezen uit het beschikbaar gestelde promotiemateriaal van Sportus.nl en deze banner(s) en/of tekstlink(s) van Sportus.nl op uw site plaatsen. Verder is het dus.......... Verdienen maar!

TradeTracker

Ook Affiliate partner worden?
Sportus.nl is sinds 1999 de specialist op het gebied van Sport en Retro Fashion. Sportus.nl levert de fashion collecties van de bekende sportmerken en fashion artikelen met een knipoog naar sport. Dus zowel sportfans als fashion liefhebbers bestellen hun favoriete artikelen bij Sportus.nl. Als u al bent aangesloten bij TradeTracker, gebruik dan uw gebruikersnaam en wachtwoord om een aanvraag in te dienen voor het Affiliate Programma van Sportus.nl.

Bent u nog niet aangesloten bij TradeTracker? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden als affiliate partner van Sportus.nl. Maak een account aan voor uw website(s), lees de instructies en de Affiliate overeenkomst van Sportus.nl, plaats de banners en/of tekstlinks van Sportus.nl op uw site en begin direct met geld verdienen!

Mocht u nog vragen hebben, neem contact op via: marloes@sportus.nl of via 088-4260000 (*lokaal tarief)