U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

AS Roma Retro Voetbalshirts & Retro Trainingsjacks

De AS Roma retro collectie van COPA Football valt onder de officiële licentie van de Italiaanse voetbalclub uit Rome. De AS Roma retro collectie bestaat uit verschillende retro voetbalshirts en retro trainingsjacks welke zijn gebaseerd op de voetbalshirts en de voetbaljacks uit de rijke en fascinerende geschiedenis van AS Roma. Uit het seizoen 1998-97 zijn zowel het thuis- als het uitshirt aanwezig in de collectie. Op deze AS Roma retro voetbalshirts van COPA Football is de naam van de toenmalige sponsor INA Assitalia midden op de borst aangebracht. De linkerborst bevat het embleem van AS Roma met daarop de bekende Romeinse wolf (Lupetto) en de initialen van de club, ASR. Zowel het witte uitshirt als het donkerrode thuisshirt van AS Roma worden gekenmerkt door de taping over beide mouwen met daarop de Lupetto. De AS Roma retro shirt 1998-1999 kunnen worden voorzien van een bedrukking met een (eigen) naam en nummer. Hiervoor gebruiken we dezelfde style als de spelers toen op het shirt droegen. In de selectie zaten bekende spelers als Totti, Cafu, Aldair, Delvecchio, Paulo Sergio, Di Biagio en meer. Klik op de afbeelding hieronder om de AS Roma retro voetbalshirts uit het seizoen 1998-99 te bestellen.

 

Van het seizoen 1978-1979 zijn er drie retro voetbalshirts in de AS Roma x COPA Football collectie opgenomen. Tijdens het seizoen 1978-1979 speelde AS Roma met drie verschillende voetbalshirts. Het witte retro shirt bevat korte mouwen en wordt gekenmerkt door de horizontale banen ter hoogte van de schouders. Deze banen zijn in het oranje en rood. Op de linkerborst het logo van AS Roma van de Romeinse wolf. Het witte AS Roma retro shirt 1978-79 is hier de bestellen. Het 'rode' AS Roma shirt bevat hetzelfde template als het witte retro shirt, echter is bij dit shirt de voor- en achterkant in het rood en de korte mouwen zijn wit. De biesjes zijn in het oranje en rood, evenals de diagonale banen op de schouders. Naast de AS Roma retro shirts met de kenmerkende diagonale banen in de giallorossi kleuren is er nog een derde '78-'79 AS Roma shirt in de collectie. Dit 'derde' AS Roma retro voetbalshirt 1978-79 bevat een donkerrode / bordeaux rode kleur en wordt gekenmerkt door de oranje dubbele streep bij de biesjes. De oranje kleur komt ook terug bij de polo kraag. Op de linkerborst de AS Roma Lupetto badge. De selectie van AS Roma in het seizoen 1978-1979 bestond uit spelers als Pruzzo, De Nadai, Di Bartolomei, Conti en andere spelers. De AS Roma 1978-79 shirts zie je hieronder en zijn te bestellen door hier of op de afbeelding te klikken.

Van AS Roma bieden wij nog enkele retro voetbalshirts aan welke gebaseerd zijn op de shirts uit 1934-35, 1961-62, 1980, 1980-81. Het AS Roma retro shirt 1934-35 is volledig in het zwart en bevat lange mouwen en een grote polo kraag met diepe hals. Van het seizoen 1961-62 is het retro voetbalshirt van AS Roma volledig donkerrood en is vergelijkbaar met een poloshirt. Het AS Roma retro voetbalshirt 1961-62 bevat een polo kraag en een hals met 2 knoopjes en op de borst een badge met daarop A.S. ROMA. In 1980 speelde de spelers van AS Roma in een donkerrood voetbalshirt welke gekenmerkt werd door de brede oranje baan over beide schouders. De polo kraag en de v-hals zijn ook in het oranje. Het AS Roma retro shirt 1980 bevat op de linkerborst de AS Roma wolf (Lupetto). De selectie van AS Roma in het seizoen 1980-81 bestond uit enkele bekende spelers als Carlo Ancelotti, Paolo Roberto Falcao, Roberto Pruzzo, Bruno Conti, Agostino Di Bartolomei (aanvoerder) en andere spelers. De spelers van AS Roma droegen tijdens de uitwedstrijden in het seizoen 1980-1981 een wit voetbalshirt. Het AS Roma 1980-81 retro voetbalshirt is op de linkerborst voorzien van een Coppa Italia badge en op de rechtermouw met de Romeinse wolf van AS Roma. De polo kraag en de biesjes bevatten een donkerrode en oranje kleur. In het seizoen 1980-1981 won AS Roma de Coppa Italia door in de finale Torino te verslaan. De gehele AS Roma retro voetbalshirts collectie kunt u hier bestellen.


AS ROMA RETRO TRAININGSJACKS

Naast de AS Roma retro shirts zijn bij sportus.nl ook de retro trainingsjacks van AS Roma bestellen. Het AS Roma trainingsjack 1979-1980 is gebaseerd op de voetbaljacks van de Italiaanse club welke gedragen werden tijdens dit seizoen. De toenmalige kledingsponsor van AS Roma was Pouchain en COPA Football heeft deze opnieuw geproduceerd onder officiële licentie van de voetbalclub. Het AS Roma retro jack 1979-80 is overwegend rood van kleur en wordt gekenmerkt door de gele en oranje banen op de mouwen en deze banen komen ook terug op beide schouders. Op de linkerborst bevat het AS Roma retro voetbaljack de AS Roma wolf badge. Het trainingsjacks van Roma uit het seizoen 1981-82 is overwegend wit van kleur en kenmerkend aan dit voetbaljack is de driedubbele horizontale baan over de borst en de mouwen. Deze banen zijn in het het bordeaux rood, rood en geel. De donkerrode kleur is ook te zien bij de kraag en de biesjes. Op de linkerborst de Romeinse wolf badge. Tijdens het seizoen 1977-78 droegen de spelers van AS Roma voor en na de wedstrijden een zwarte trainingsjack. Op de rechterborst staat in het rood de tekst A.S. Roma en over beide mouwen is een donkerrode taping aangebracht. De biesjes van dit retro voebaljack zijn rood en geel. Het AS Roma Scudetto retro trainingsjack 1983 is overwegend donkerrood van kleur en wordt gekenmerkt door de donkergele mouwen en schouders. De linkerborst bevat de Scudetto badge en de andere het embleem van AS Roma met daarop de Lupetto wolf. Een ander mooi en sportief retro trainingsjack van AS Roma is het jack welke gedragen werd in 1974-75. Dit jack is bordeaux rood van kleur en heeft gele details. Op de linkerborst staat in het geel de naam van de Romeinse voetbalclub, A.S. Roma. De gele kleur komt ook terug op de dubbele gele strepen bij de biesjes en de kraag.

Plaats uw commentaar