U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

AS Roma

Sorteren op
Tonen per pagina

AS Roma retro voetbalshirts en trainingsjacks

Bestel hier de officiële AS Roma retro voetbalshirts en de AS Roma retro trainingsjacks van COPA Football of Ennerre (NR Nicola Raccuglia). COPA heeft in samenwerking met A.S. Roma een officiële retro collectie gelanceerd. De collectie bestaat onder officiële licentie van de Italiaanse grootmacht uit Rome. De COPA x AS Roma collectie bestaat uit verschillende klassieke retro voetbalshirts en trainingsjacks gebaseerd op de kleding uit de jaren '60, '70 en '80. Gave Roma producten om de geschiedenis en de successen van de voetbalclub opnieuw te beleven. Ook aan de jongste AS Roma fans is gedacht met twee My First Baby shirts. Gave t-shirts zoals het Aanvoerder en Tifosi t-shirt maken de officiële COPA collectie compleet. COPA Football is de leverancier van retro voetbalshirts, trainingsjacks, t-shirts, ballen en meer. Sinds de start in 1998 zorgt de keuze voor traditioneel ‘Made in Europe’ vakmanschap ervoor dat de beste productkwaliteit wordt gegarandeerd. Een andere belangrijke reden voor Europese productie is dat COPA kiest voor duurzaamheid, waarbij grote waarde wordt gehecht aan de arbeidsomstandigheden van de medewerkers. Alle COPA producten worden daarom geproduceerd met behulp van de best mogelijke materialen en technieken, gecreëerd door medewerkers die een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk. COPA biedt een ruim assortiment iconische klassieke retro voetbalshirts uit het verleden. AS Roma is een Italiaanse voetbalclub, opgericht in 1927 en de traditionele clubkleuren zijn geel met rood (giallorossi). AS Roma werd meerdere keren kampioen van Italië en won ook een aantal maal de Coppa Italia. Alle AS Roma retro voetbalshirts kunnen wij bedrukken met een eigen naam en nummer of dat van je favoriete speler. Hiervoor gebruiken we een unieke bedrukking, die geïnspireerd is door de bedrukking van vroeger. Enkele bekende oud-spelers die voor AS Roma speelden zijn Totti, Batistuta, Cafu, De Rossi, Conti en andere sterspelers.

 

AS Roma retro voetbalshirts

De AS Roma retro voetbalshirts van COPA Football zijn gemaakt onder de officiële licentie van de Italiaanse voetbalclub uit Rome. Traditioneel is het thuisshirt van AS Roma donkerrood met enkele gele accenten (giallorossi). De kleuren van de uitshirts van AS Roma zijn veelal wit met de 'giallorossi' kleuren als accenten. De bekende Romeinse wolf mag op de retro voetbalshirts van AS Roma niet ontbreken. Van COPA bieden wij de AS Roma retro voetbalshirts aan uit de jaren '60, '70 en '80. Maar ook van bijvoorbeeld de seizoen 1998-1999 en 2001-2002 zijn de retro voetbalshirts te bestellen. Deze voetbalshirts werden gedragen door sterspelers als Totti, Batitstuta en Cafu. Naast de AS Roma retro voetbalshirts van COPA Football bieden wij ook de voetbalshirts van AS Roma aan van het legendarische Italiaanse sportmerk Ennerre (NR). In de jaren '80 en begin jaren '90 was NR kledingsponsor van AS Roma en verantwoordelijk voor de tenues en trainingspakken van AS Roma. Bekijk hier alle AS Roma retro voetbalshirts van zowel COPA Football als Ennerre (ook wel NR Nicola Raccuglia genoemd).

AS Roma retro trainingsjacks

Naast de officiële AS Roma retro voetbalshirts zijn ook de retro trainingsjacks van COPA Football te koop. Ook de AS Roma retro trainingsjacks zijn gemaakt onder de officiële licentie van de Italiaanse voetbalclub uit Rome. De retro voetbaljacks zijn er in verschillende kleuren en leverbaar in het zwart, rood en wit. Alle retro jacks bevatten details in de bordeaux rode en gele kleuren en ook het logo met de Romeinse wolf mag op de trainingsjacks niet ontbreken. 
De AS Roma retro trainingsjacks zijn gebaseerd op de jackets uit de jaren '70 en '80. 

 

Filter op Wis filters