U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek
RSS

Blog berichten van '2022' 'september'

Cruyff City Pack Wanneer Johan Cruyff wedstrijden speelde ontstonden er verkeersopstoppingen rondom de stadions. Johan heeft een bijzondere plaats in het hart van vier iconische steden en de Cruyff City Pack collectie brengt een ode aan elke stad. Een mix van Cruyff glorie, geschiedenis en een ode aan zijn verbinding met Amsterdam, Barcelona, Liverpool en Manchester zijn voorzien in deze speciale City Pack collectie. De Cruyff City Pack bestaat uit meerdere t-shirts, hoodies en caps. Allen voorzien van iconische symbolen uit de verschillende steden.
Diego Maradona X COPA Football Collectie Bestel hier de officiële Maradona collectie van het merk COPA Football. De Diego Maradona x COPA Football collectie bestaat uit meerdere retro voetbalshirts van clubs als Boca Juniors en Napoli, maar ook van Argentinië. Daarnaast bevat de collectie meerdere t-shirts met fotoprints van Maradona op als naast het veld. Diego Maradona was zowel op als naast het veld ongrijpbaar. De Maradona casual sokken van COPA Football maken de collectie compleet. De sokken zijn voorzien van herkenbare momenten van de legendarische Diego Armando Maradona.
FIFA Classics World Cup Collectie De officiële FIFA Classics collectie van COPA Football bevat meerdere t-shirts en casual sokken waarin de officiële posters, emblemen en mascottes centraal staan. Het jaar 1930 was een historisch voetbaljaar met de introductie van de FIFA World Cup, de competitie die officieel het beste voetballand ter wereld zou bepalen. Het eerste toernooi werd georganiseerd in Uruguay met dertien landen en is sindsdien in status en omvang gegroeid tot 's werelds meest vooraanstaande sportevenement. De FIFA Classics collectie viert de grootste voetbalcompetitie en valt onder de officiële licentie van de FIFA.