U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

FC Porto

FC Porto retro voetbalshirts en trainingsjacks

Bestel hier de officiële FC Porto retro voetbalshirts en de FC Porto retro trainingsjacks van COPA Football. COPA heeft in samenwerking met Porto een officiële retro collectie gelanceerd. De collectie bestaat onder officiële licentie van de Portugese grootmacht. De COPA x COPA Football collectie bestaat uit verschillende klassieke retro voetbalshirts en trainingsjacks gebaseerd op de kleding uit de jaren '50, '70, '80 en '90. Gave FC Porto producten om de geschiedenis en de successen van de voetbalclub opnieuw te beleven. COPA Football is de leverancier van retro voetbalshirts, trainingsjacks, t-shirts, ballen en meer. Sinds de start in 1998 zorgt de keuze voor traditioneel ‘Made in Europe’ vakmanschap ervoor dat de beste productkwaliteit wordt gegarandeerd. Een andere belangrijke reden voor Europese productie is dat COPA kiest voor duurzaamheid, waarbij grote waarde wordt gehecht aan de arbeidsomstandigheden van de medewerkers. Alle COPA producten worden daarom geproduceerd met behulp van de best mogelijke materialen en technieken, gecreëerd door medewerkers die een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk. COPA biedt een ruim assortiment iconische klassieke retro voetbalshirts uit het verleden. FC Porto is een Portugese voetbalclub, opgericht in 1893 en de traditionele clubkleuren zijn blauw en wit. FC Porto werd meerdere keren kampioen van Portugal en won ook een aantal maal de Taca de Portugal. Europees won FC Porto meerder prijzen zoals de Europacup I en de UEFA Cup. Alle FC Porto retro voetbalshirts kunnen wij bedrukken met een eigen naam en nummer of dat van je favoriete speler. Hiervoor gebruiken we een unieke bedrukking, die geïnspireerd is door de bedrukking van vroeger. Enkele bekende oud-spelers die voor AS Roma speelden zijn Jardel, Deco, Joao Pinto, Cubillas, Fernando Gomes en andere sterspelers.

 

FC Porto retro voetbalshirts

De FC Porto retro voetbalshirts van COPA Football zijn gemaakt onder de officiële licentie van de Portugese voetbalclub uit Porto. Traditioneel is het thuisshirt van FC Porto blauw met wit gestreept. De kleuren van de uitshirts van FC Porto zijn veelal wit met de kleur blauw in de details. Het huidige logo van FC Porto is sinds 1922 op de tenues terug te vinden en is in de jaren erna minimaal gewijzigd. Het logo bestaat uit een blauwe voetbal met de initialen van de club, FCP. Daarnaast bevat het logo een afbeelding van de Maagd Maria en het wapen van Portugal (de kasteeltorens). Alles omlijst ook het wapen van Portugal - acht Moorse kastelen, die Portugal won tijdens de Reconquista. Maar de belangrijkste logowijziging was de toevoeging van het opschrift Invicta (onoverwinnelijk) en de afbeelding van de draak. Vanaf die tijd kreeg Port de bijnaam 'de draken'. Van COPA bieden wij de FC Porto retro voetbalshirts aan uit de jaren '50, '70, '80 en '90. Maar ook van bijvoorbeeld het jaar 2002 is er een retro voetbalshirt te bestellen. De FC Porto voetbalshirts werden gedragen door sterspelers als Jardel, Deco, Joao Pinto, Cubillas, Fernando Gomes. 

FC Porto retro trainingsjacks

Naast de officiële FC Porto retro voetbalshirts zijn ook de retro trainingsjacks van COPA Football bij ons te koop. Ook de FC Porto retro trainingsjacks zijn gemaakt onder de officiële licentie van de Portugese grootmacht uit Porto. De retro voetbaljacks zijn overwegend in het blauw met witte details.