U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

UC Sampdoria

UC Sampdoria Retro Voetbalshirts & Trainingsjacks

Bestel hier de officiële Sampdoria retro voetbalshirts en het Sampdoria retro trainingsjacks van COPA Football of Ennerre (NR Nicola Raccuglia). COPA heeft in samenwerking met Sampdoria een officiële retro collectie gelanceerd. De collectie bestaat onder officiële licentie van de Italiaanse club uit Genua. De COPA x Sampdoria collectie bestaat uit verschillende klassieke retro voetbalshirts en een trainingsjack gebaseerd op de kleding uit de jaren '50, '70, '80 en '90. Gave Sampdoria retro producten om de geschiedenis en de successen van de voetbalclub opnieuw te beleven. Ook aan de jongste Sampdoria fans is gedacht met een 'My First Baby Retro voetbalshirt'. COPA Football is de leverancier van retro voetbalshirts, trainingsjacks, t-shirts, ballen en meer. Sinds de start in 1998 zorgt de keuze voor traditioneel ‘Made in Europe’ vakmanschap ervoor dat de beste productkwaliteit wordt gegarandeerd. Een andere belangrijke reden voor Europese productie is dat COPA kiest voor duurzaamheid, waarbij grote waarde wordt gehecht aan de arbeidsomstandigheden van de medewerkers. Alle COPA producten worden daarom geproduceerd met behulp van de best mogelijke materialen en technieken, gecreëerd door medewerkers die een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk. COPA biedt een ruim assortiment iconische klassieke retro voetbalshirts uit het verleden. Sampdoria is een Italiaanse voetbalclub, opgericht in 1946 en de traditionele clubkleuren zijn blauw met daarop een wit-rood-zwart-witte horizontale baan. Sampdoria werd in 1991 kampioen van Italië en won ook een aantal maal de Coppa Italia. Ook werd de Cup Winners' Cup en Intertoto Cup gewonnen. Alle Samdoria retro voetbalshirts kunnen wij bedrukken met een eigen naam en nummer of dat van je favoriete speler. Hiervoor gebruiken we een unieke bedrukking, die geïnspireerd is door de bedrukking van vroeger. Enkele bekende oud-spelers die voor Sampdoria speelden zijn Mancini, Vialli, Vierchowod, Mannini en andere sterspelers.

 

Sampdoria retro voetbalshirts

Het voetbalshirt van Sampdoria wordt het mooiste voetbalshirt ter wereld genoemd ("La più bella del mondo"). De Sampdoria retro voetbalshirts van COPA Football zijn gemaakt onder de officiële licentie van de Italiaanse voetbalclub uit Genua. Traditioneel is het thuisshirt van Sampdoria blauw met daarop een wit-rood-zwart-witte horizontale baan. De bijnaam 'Blucerchiati' komt van het tenue (blauw-geringden). Van COPA bieden wij de Sampdoria retro voetbalshirts aan uit de jaren '50, '70, '80 en '90. Deze voetbalshirts werden gedragen door sterspelers als Vialli en Mancini. Naast de Sampdoria retro voetbalshirts van COPA Football bieden wij ook de voetbalshirts van Sampdoria aan van het legendarische Italiaanse sportmerk Ennerre (NR). In de jaren '80 was NR kledingsponsor van Samdporia en verantwoordelijk voor de tenues en trainingspakken van Sampdoria. Bekijk hier alle Sampdoria retro voetbalshirts van zowel COPA Football als Ennerre (ook wel NR Nicola Raccuglia genoemd).

Sampdoria retro trainingsjacks

Naast de officiële Samdporia retro voetbalshirts is ook het retro trainingsjack van COPA Football te koop. Ook het Samdporia retro voetbaljack is gemaakt onder de officiële licentie van de Italiaanse voetbalclub uit Genua. Het retro trainingsjack zis overwegend blauw met witte, rode en zwarte details.

Filter op Wis filters