U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

COPA Classic

Sorteren op
Tonen per pagina
S

CCCP retro trainingsjack 1970's

€ 74,95 € 89,95

COPA Football Retro Shirts en Trainingsjacks

In de online shop van Sportus kun je de gehele collectie COPA Football collectie retro shirts en voetbaljacks vinden. COPA Football is een onderscheidend sportfashion merk, dat in haar kledinglijn voetbal en de rijke historie daarvan uitademt. De items van COPA zijn onderverdeeld in 3 collecties: De COPA Football retro shirts en trainingsjacks collectie is geïnspireerd door legendarische teams, spelers, wedstrijden en toernooien uit de voetbalgeschiedenis. In de COPA 'classic' collectie komen meesterlijke retro shirts, retro jacks en accessoires terug. Het merk COPA Football heeft meerdere officiële collecties met teams en landen als AS Roma, Juventus, Benfica, FC Porto en het Nederlands Elftal (KNVB). In het assortiment van COPA komt ook de COPA Designed By collectie terug. Deze collectie bestaat uit t-shirts, sokken, caps en sweaters. Het merk COPA Football werd opgericht in 1998 door een groep voetbalfanaten en de producten worden geproduceerd in Europa. Bij COPA Football retro voetbalshirts en jacks worden alleen hoogwaardige stoffen gebruikt. De stoffen worden op zeer strenge kwaliteitsnormen geselecteerd, gecontroleerd en geproduceerd. De retro producten van COPA worden vaak exclusief op model gefabriceerd. Dit zorgt ervoor dat de uitstekende kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. Sportus is zeer trots op deze collectie voor zowel elke voetballiefhebber als de fashion freak.   

FC Barcelona retro collectie
AS Roma retro collectie
FC Porto retro collectie
SL Benfica retro collectie
KNVB - Nederlands Elftal retro collectie
Juventus FC retro collectie
UC Sampdoria retro collectie

 

COPA Football Retro Voetbalshirts

De retro shirts van COPA zijn geinspireerd door memorable teams, spelers, wedstrijden en toernooien uit het verleden. Ze reflecteren de pure liefde voor voetbal en als 'finishing touch' wordt elk retro voetbalshirt verpakt in een luxe cadeaubox. De retro shirts collectie bestaat uit klassieke shirts van verschillende clubs en landen. De retro shirts van COPA Football worden gefabriceerd in Europa en hebben een normale pasvorm. Met de retro voetbal shirts uit het verleden zijn ideaal om de geschiedenis te herdenken of te eren. De retro voetbalshirts zijn opnieuw door COPA geproduceerd en veelal onder de officiële licentie van club of land. Bijvoorbeeld de officiële Holland - KNVB (retro) collectie bestaat uit verschillende voetbalshirts welke gebaseerd zijn op de voetbalshirts welke gedragen werden tijdens het WK 1978 of het WK 1994. Ook is het mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met je eigen naam en nummer of dat van je favoriete speler. Ook van landen als Italië, Frankrijk en Duitsland hebben wij bij Sportus een retro voetbalshirt van COPA Football in de collectie. Naast de landenteams zijn er ook retro voetbalshirts te koop van clubteams. Clubs als Barcelona, AS Roma, Juventus, Sampodoria, Benfica, FC Porto en veel meer.

 

COPA Football Retro Trainingsjacks

De retro jacks van COPA zijn geinspireerd door memorable teams, spelers, wedstrijden en toernooien uit het verleden. Ze reflecteren de pure liefde voor voetbal en als 'finishing touch' wordt elk retro voetbaljack verpakt in een luxe cadeaubox. De retro trainingsjacks collectie bestaat uit klassieke jacks van verschillende clubs en landen. De retro trainingsjacks van COPA Football worden gefabriceerd in Europa en hebben een normale pasvorm. Met de retro voetbal jacks uit het verleden zijn ideaal om de geschiedenis te herdenken of te eren. De retro trainingsjacks zijn opnieuw door COPA geproduceerd en veelal onder de officiële licentie van club of land. Bijvoorbeeld de officiële Holland - KNVB (retro) collectie bestaat uit verschillende trainingsjacks welke gebaseerd zijn op de jacks uit de geschiedenis van het Nederlands Elftal. Ook van landen als Italië, Frankrijk, Duitsland en meer hebben wij bij Sportus een retro trainingsjack van COPA Football in de collectie. Naast de landenteams zijn er ook retro jacks te koop van clubteams. Clubs als AS Roma, Juventus, FC Porto en veel meer.

 

Filter op Wis filters