U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

Officiële Nederlands Elftal retro collectie

De Holland (retro) collectie van COPA Football valt onder de officiële licentie van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). De Nederlands Elftal retro collectie bestaat uit verschillende retro voetbalshirts en retro trainingsjacks gebaseerd op de shirts en de jacks uit de geschiedenis van Oranje. Van Nederland is er een retro shirt uit 1983, welke wordt gekenmerkt door de dunne verticale strepen en de Hollandse leeuw op de linkerborst met daaronder de initialen van de KNVB. Daarnaast is er ook een retro jack van 1983 in de Holland retro collectie. Dit retro trainingsjack is aan de bovenkant oranje en de onderkant is navy blauw. Deze twee kleuren worden gescheiden door een witte horizontale band. Op de linkerborst de bekende leeuw. In deze periode werd de basis gelegd voor het EK van 1988 welke door het Nederlands Elftal werd gewonnen. Tijdens het WK in 1978 behaalde Nederland de finale en van dit WK zijn zowel het thuis- als het uitshirt opnieuw geproduceerd door COPA Football. Het retro thuisshirt is overwegend oranje van kleur waarbij de biesjes en de ronde hals een zwarte kleur hebben. Het retro uitshirt van het WK '78 is overwegend wit en de ronde hals en de biesjes zijn van dit retro shirt oranje van kleur. Op beide retro voetbalshirts is op de linkerborst de Hollandse leeuw aangebracht in het zwart. Ook van het WK 1978 in Argentinië bieden wij een retro trainingsjack aan van Holland. Dit retro jack is overwegend oranje van kleur en de kraag en de biesjes zijn in het zwart, evenals de leeuw op de linkerborst. Klik hier om de retro shirts en voetbaljacks te bestellen.

Zowel de Nederland retro voetbalshirts van het WK '78 als van 1983 zijn te voorzien van een bedrukking. Denk hierbij aan je eigen naam en nummer of dat van je favoriete speler. De style van de bedrukking is dezelfde style (font) als in de periode waarop de retro shirts gebaseerd zijn. In 1978 hadden ze dezelfde style bedrukking als tijdens het WK '74. Een zwarte bedrukking met een dun wit tussenlijntje. Zowel tijdens het WK in 1974 als in 1978 werd door het Nederlands Elftal de finale behaald. Beide keren werd de finale verloren van respectievelijk West-Duitsland en Argentinië. Voor Nederland speelde tijdens het WK '78 in Argentinië spelers als Ruud Krol, Arie Haan, de gebroeders Van de Kerkhof, Rob Rensenbrienk, Johan Neeskens, Johan Boskamp en nog meer sterspelers. Ook van Holland retro shirt van 1983 bieden wij de mogelijkheid aan deze te bedrukken met je eigen naam en nummer of dat van je favoriete speler. In 1983 werd met spelers als Van Basten, Rijkaard, Vanenburg, Gullit en Koeman de basis gelegd voor het succesvolle EK van 1988.

Naast de retro shirts van 1978 en 1983 is ook het legendarische Nederlands Elftal voetbalshirt van het WK 1994 bij Sportus.nl te koop. Het Holland WK '94 retro shirt bevat uiteraard de traditionele oranje kleur en wordt verder gekenmerkt door een all-over print van de Hollandse leeuw uit het logo van de KNVB. Deze leeuw is ook op de linkerborst in het wit op het voetbalshirt aangebracht. De polo kraag en de biesjes zijn voorzien van de kleuren uit de Nederlandse vlag en zijn rood, wit en blauw. Verder bevat het shirt een witte v-hals. Ook het Nederland shirt WK 1994 is te voorzien van een bedrukking van je eigen naam en nummer of dat van je favoriete speler. Denk hierbij aan spelers als Dennis Bergkamp, Frank de Boer, Marc Overmars, Ronald Koeman of een andere sterspeler uit de selectie van het Nederlands Elftal welke tijdens het WK 1994 in de Verendigde Staten actief was. Naast de retro voetbalshirts en retro trainingsjacks bevat de officiële Nederlands Elftal collectie enkele t-shirts voor kinderen en volwassenen en casual sokken. Bestel de KNVB - Nederlands Elftal (retro) kleding collectie hier.

Plaats uw commentaar