U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

Official A.S. Roma Collection

Sorteren op
Tonen per pagina

Officiële AS Roma Retro Collectie

Koop hier de officiële AS Roma retro collectie van het merk COPA Football. COPA heeft in samenwerking met A.S. Roma een nieuwe retro kledinglijn gelanceerd. De collectie bestaat onder officiële licentie van de Italiaanse grootmacht uit Rome. De COPA x AS Roma collectie bestaat uit verschillende klassieke retro voetbalshirts en trainingsjacks gebaseerd op de kleding uit de jaren '60, '70 en '80. Gave AS Roma retro kleding om de geschiedenis en de successen van de voetbalclub opnieuw te beleven. Ook aan de jongste AS Roma fans is gedacht met twee My First Baby shirts. Naast de retro collectie zijn er fashion items zoals enkele t-shirts, casual sokken en trainingspakken van AS Roma.

AS Roma retro voetbalshirts

De AS Roma retro voetbalshirts van COPA zijn gemaakt onder de officiële licentie van de Italiaanse club uit Rome. Traditioneel is het thuisshirt van A.S. Roma donkerrood met gele accenten (giallorossi). De kleuren van de uitshirts van AS Roma zijn veelal wit met de 'giallorossi' kleuren als accenten. De bekende Romeinse wolf mag op de retro voetbalshirts van AS Roma niet ontbreken. Van COPA bieden wij de AS Roma retro voetbalshirts aan uit de jaren '60, '70 en '80. Maar ook van bijvoorbeeld de seizoen 1998-1999 en 2001-2002 zijn de retro voetbalshirts te bestellen. Deze voetbalshirts werden gedragen door sterspelers als Totti, Batitstuta en Cafu. Naast de AS Roma retro voetbalshirts van COPA Football bieden wij ook de voetbalshirts van AS Roma aan van het legendarische Italiaanse sportmerk Ennerre (NR). In de jaren '80 en begin jaren '90 was NR kledingsponsor van AS Roma en verantwoordelijk voor de tenues en trainingspakken van AS Roma. Bekijk hier alle AS Roma retro voetbalshirts van zowel COPA Football als Ennerre (ook wel NR Nicola Raccuglia genoemd).

AS Roma retro trainingsjacks

Naast de officiële A.S. Roma retro voetbalshirts zijn ook de retro trainingsjacks van COPA te koop. Ook de AS Roma retro trainingsjacks zijn gemaakt onder de officiële licentie van de Italiaanse voetbalclub uit Rome. De retro voetbaljacks zijn er in verschillende kleuren en leverbaar in het zwart, rood en wit. Alle retro jacks bevatten details in de bordeaux rode en gele kleuren en ook het logo met de Romeinse wolf mag op de trainingsjacks niet ontbreken. De AS Roma retro trainingsjacks zijn gebaseerd op de jackets uit de jaren '70 en '80. 

Filter op Wis filters