U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

Cruyff City Pack

Sorteren op
Tonen per pagina

Wanneer Johan Cruyff wedstrijden speelde ontstonden er verkeersopstoppingen rondom de stadions. Johan heeft een bijzondere plaats in het hart van vier iconische steden en de Cruyff City Pack collectie brengt een ode aan elke stad. Een mix van Cruyff glorie, geschiedenis en een ode aan zijn verbinding met Amsterdam, Barcelona, Liverpool en Manchester zijn voorzien in deze speciale City Pack collectie. De Cruyff City Pack bestaat uit meerdere t-shirts, hoodies en caps. Allen voorzien van iconische symbolen uit de verschillende steden.

Amsterdam
Johan Cruijff leerde als kind voetballen op de straten in Amsterdam. Als doelpalen gebruikten hij en zijn vrienden vaak 'Amsterdammertjes'; ijzeren palen die worden gebruikt om auto's te belemmeren om op de stoep te parkeren. De Amsterdammertjes zijn versierd met drie kruisen: een verwijzing naar het wapen van Amsterdam. Tegenwoordig zijn Amsterdammertjes een van de meest iconische symbolen van de stad. Deze twee iconen zijn samengebracht in dit epische stadspakket. Trek de Amsterdam hoodie of het Amsterdam t-shirt aan en ga fietsen.

Manchester
In de jaren '70 liet Johan Cruijff op Wembley 90.000 Mancunians zien hoe Totaal Voetbal wordt gespeeld. Hij verpletterde de 'Three Lions' met de hulp van zijn vrienden Johnny Rep en Rob Rensenbrink. In de jaren '90 keerde hij terug naar Manchester. Niet om Engelse teams te verslaan, maar als trotse vader op de tribunes van Old Trafford. De geschiedenis van Jordi en Johan in Manchester komt samen in dit legendarische City Pack, met in de hoofdrol de beroemde Worker Bee: een onvermoeibare speler van Manchester F.C.

Barcelona
Sluit je ogen en stel je voor dat je door Barcelona loopt en de prachtige panottegels echt in je opneemt. Ze beslaan meer dan 5 miljoen vierkante meter trottoirs van Barcelona en zijn alomtegenwoordig in de Catalaanse hoofdstad. Johan Cruijff heeft er zeker veel op gelopen tijdens zijn tijd daar. Voor Johan was het begrip mislukking onbekend. Toen hij op de trottoirs liep en naar de iconische panot, de Bloem van Barcelona staarde, glimlachte hij alleen maar en genoot hij van de ongelijflijke rijkdom van zijn tweede huis. Dit gevoel komt samen in het Cruyff City Pack. Draag het en voel de elegantie van Barcelona.

Liverpool
Johans favoriete wedstrijd aller tijden was in 1966. In de legendarische 'Mist Wedstrijd' versloeg Ajax Liverpool in Amsterdam met 5-1. Een voetbalwedstrijd waar 22 spelers met extreem verminderd zicht speelden en waar volksverhalen werden geboren. Zelfs de commentator was er niet altijd zeker van wie een doelpunt maakte. Liverpool blijft een van de sterkste teams ter wereld en hun voetbalshirts dragen trots het symbool van de stad op hun borst, de Liver Bird. Dit epische City Pack is een eerbetoon aan beide. Draag het en omarm een legendarische voetbalwedstrijd.