U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

Atletico Madrid

Officiële Atletico de Madrid (Retro) Collectie

Bestel hier de officiële Atletico Madrid retro collectie van het merk COPA Football. COPA heeft in samenwerking met Atletico Madrid een retro kleding lijn gelanceerd. De collectie bestaat onder officiële licentie van de Spaanse grootmacht uit Madrid. De COPA x Atletico collectie bestaat uit verschillende klassieke retro shirtse en een trainingsjack gebaseerd op de voetbalkleding uit de jaren '70 en '80. Gave Atletico Madrid producten om de geschiedenis en de successen van de voetbalclub opnieuw te beleven. Ook aan de jongste Atleti fans is gedacht met een My First Baby shirt. Daarnaast bestaat de collectie uit herkenbare casual sokken. Deze Atletico Madrid sokken bevatten allen een print van enkele momenten en helden uit de geschiedenis van Atleti. Met helden als Torres, Simeone, Koke, Forland en andere. Naast de retro collectie bieden wij ook offiële caps aan van Atletico Madrid van het merk Fi Collection. Daarnaast zijn er ook twee 3D puzzels van het stadion van Atletico Madrid, Wanda Metropolitano.

 

Atletico Madrid retro voetbalshirts

De Atletico Madrid retro voetbalshirts van COPA Football zijn gemaakt onder de officiële licentie van de Spaanse voetbalclub uit Madrid. Traditioneel is het thuisshirt van Atletico Madrid rood en wit gestreept. De logo van Ateltico Madrid bestaat uit een beer die zicht uitstrekt naar een aardbeiboom. Deze beer is ook een symbool van de stad Madrid. Van COPA bieden wij de Atletico Madrid retro voetbalshirts aan welke gedragen werden in de jaren '30, '70 en '80. Ook aan de kleinste Ateltico Madrid fan is gedacht met het 'My First Football Shirt' voor baby's. Uiteraard bevat dit retro baby voetbalshirtje de tradionele kleuren van Ateltico Madrid.

Atletico Madrid retro trainingsjack

Naast de officiële Atletico Madrid retro voetbalshirts is ook een retro trainingsjack van COPA Football te koop. Ook het Atletico Madrid retro trainingsjack is gemaakt onder de officiële licentie van de Spaanse grootmacht uit Madrid. Het retro voetbaljack is donderblauw en bevat details in het rood en wit. 

Filter op Wis filters