• Veilig & Betrouwbaar
  • Klantenservice : 088-4260000
sample download

Dit Polen retro voetbalshirt van COPA Football is gebaseerd op het Polen shirt dat werd gedragen tijdens het Wereldkampioenscahap 1982 in Spanje. Het retro shirt van Polen is overwegend wit en wordt gekemerkt door de dunne rode strepen. Verder is het shirt voorzien van rode biesjes en v-hals. Midden op de borst het logo met de tekst 'Polska'. De COPA retro shirts hebben een normale pasvorm en worden geleverd in een luxe cadeaubox. 50% cotton - 50% polyester

Tijdens het WK 1982 in Spanje werd Polen uiteindelijk uitgeschakeld in de halve finale door de uiteindelijke winnaar Italië. In een groep met Italie, Kameroen en Peru eindigde Polen op een eerste plaats. In de tweede ronde werd Polen gekoppeld aan de Sovjet Unie en België. Ook in deze ronde eindigde Polen al eerste. In de halve finale werd er met 0-2 verloren van Italië. In de strijd om de derde plek tegen Frankrijk was Polen met 3-2 te sterk. Bij Polen speelden spelers als Boniek, Lato, Smolarek en Ciolek.