U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

COPA Football - Koeienbal

€ 59,95

COPA Football - Koeienbal

merken: COPA , COPA Classic
SKU: CC-8004
€ 59,95
+ -
  • Gratis verzending boven de €60
  • Uniek aanbod
  • Niet goed? Geld terug
  • Veilig & Betrouwbaar
  • Klantenservice : 088-4260000
sample download

100% originele koeienhuid / Elke bal is uniek!

 

Color: Mix color - Size: 5 

 

De COPA koeienbal is gemaakt van originele koeienvacht en hiermee is elke cowball een uniek exemplaar. Doordat de COPA koeienbal zo ontzettend uniek is, is er dus bijna geen een hetzelfde in de collectie. Ze zijn allemaal uniek in hun soort. Iedere cowball heeft weer zijn eigen kleurstelling. Door het unieke idee is de koeienbal tevens een gepatenteerd en beschermd ontwerp. De COPA COWBALL is gewoon uniek en exclusief bij Sportus verkrijgbaar!

 

Handtassen, tapijten en zelfs klompen gemaakt van koeienvacht zijn al lang verkrijgbaar dus had COPA Classics het idee om er ook een voetbal van te maken genaamd de cowball. Het resultaat is een voetbal die zeer waarschijnlijk niet in Champions League wedstrijden gebruikt zal gaan worden maar een bijzondere bal is om mee te voetballen en een echte blikvanger in elk interieur.

 

De COPA koeienbal is een echte toevoeging in een trendy interieur of een te gek cadeau. Elke koebal van Copa is een uniek exemplaar en er zijn dus nergens twee dezelfde van! Bestel een Copa Cowball en laat u verrassen.

Product specificaties
Product Ballen
Merk COPA
Product specificaties
Product Ballen
Merk COPA