U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Close
Gratis verzending boven de €60
Uniek aanbod
Niet goed? Geld terug
Veilig & Betrouwbaar
Klantenservice : 088-4260000
Filters
Zoek

Brazilië Retro Voetbalshirt WK 1986 + Socrates 8 (Photo Style)

€ 89,90

Brazilië Retro Voetbalshirt WK 1986 + Socrates 8 (Photo Style)

SKU: TF-3215-243
€ 89,90
*
+ -
  • Gratis verzending boven de €60
  • Uniek aanbod
  • Niet goed? Geld terug
  • Veilig & Betrouwbaar
  • Klantenservice : 088-4260000
sample download

Dit is het Brazilië retro voetbalshirt, welke gebaseerd is op het Brazilie shirt welke gedragen werd tijdens het WK 1986 in Mexico. De achterkant van het retro voetbalshirt bevat een speciale foto style bedrukking van Socrates (8). In het nummer is een afbeelding van de Braziliaanse sterspeler verwerkt.


Het Brazilie shirt is overwegend geel en bevat donkergroene details. Zo zijn de polo kraag en de v-hals in het groen. Ook de biesjes zijn in het groen. De linkerborst bevat het logo van de Braziliaanse voetbalbon (CBF). Hierboven zijn de 3 sterren aangebracht en daaronder de naam van het land: BRASIL. 100% katoen.

Het WK 1986 begon voor Brazilië voortvarend met 3 overwinningen in de poule met Spanje, Algerije en Noord-Ierland. In de Achtste finale werd Polen met 4-0 naar huis gestuurd. In de Kwartfinale moesten de Brazilianen het oponemen tegen Frankrijk. Voor beide generaties was het de laatste kans op de wereldtitel. Voor rust scoorden Careca en Platini. Na rust bleef het spannend en mistte Zico voor Brazilië nog een strafschop. In de verlenging werd er ook niet meer gescoord en moesten strafschoppen uitsluitsel bieden. Deze werden door de Fransen beter genomen en zodoende kon Brazilië voortijdig naar huis.

Product specificaties
Sport/ThemeVoetbal
ProductRetro Shirts
LandenteamBrazilië
MerkTOFFS Retro
MateriaalKatoen
Kleur
 
Product specificaties
Sport/ThemeVoetbal
ProductRetro Shirts
LandenteamBrazilië
MerkTOFFS Retro
MateriaalKatoen
Kleur
 
Productlabels