• Niet goed? Geld terug
  • Veilig & Betrouwbaar
  • Klantenservice : 088-4260000
sample download

Fulham retro voetbalshirt 1975 van COPA Football. Het retro shirt van Fulham is gebaseerd op het thuisshirt uit 1975. Het Fulham FC retro voetbalshirt bevat de traditionele witte kleur en wordt bevat enkele zwarte details. De zwarte kleur komt terug bij de polo kraag en de biesjes. Daarnaast bevat dit Fulham retro voetbalshirt een hals met knoopjes. Op de linkerborst is het embleem van Fulham FC (FFC) aangebracht en daaronder de tekst Wembley 1975 en de FA Cup beker. Materiaal: 50% polyester - 50% katoen.

In het seizoen 1974/75 bereikte Fulham voor het eerst in haar geschiedenis de FA Cup finale. Op een typische Fulham manier werd de langste en moeilijkste route genomen. Geen enkele club heeft daarvoor of daarna zoveel wedstrijden gespeeld om in de finale van de FA Cup te komen. De eerste tegenstander in de FA Cup was Hull City en de eerste twee wedstrijden eindigde in een gelijkspel (1-1 en 2-2). De derde wedstrijd werd met 1-0 gewonnen door Fulham. In de volgende ronde was Nottingham Forest de tegenstander en tegen Nottingham werd er drie keer gelijkgespeeld (0-0, 1-1 en 1-1). De vierde wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning van Fulham. Van de volgende tegenstander in de FA Cup werd makkelijker gewonnen door een 1-2 uit overwinning op Everton. Ook van Carlisle United werd er met 0-1 gewonnen door een goal van Barrett. In de halve finale speelden Fulham tegen Birmingham City met 1-1 gelijk en in de herhaling werd in de laatste minuut van de verlenging gescoord door Fulham. Mitchell was de matchwinner door in minuut 120 het winnende doelpunt te maken en de eerste finale voor Fulham in de FA Cup was een feit. In de finale van de FA Cup 1975 was West Ham United met 2-0 te sterk voor Fulham.