COPA Retro Ball '50 - BrownBeweeg de muis over de foto voor een vergroting.

COPA Football - COPA Retro Ball '50 - Brown

SKU:CC-8001
Kleur:Bruin
Materiaal:Leer

Deze bruine COPA retro bal is een originele handgemaakte leren voetbal geproduceerd met evenveel aandacht voor detail en vakmanschap als de ballen uit de jaren ’50. De retro bal werd geïntroduceerd als toevoeging aan de COPA Classics collectie met retro shirts & jacks.

De retro bal is eigenlijk een vette knipoog naar voetbalfabrikanten die al jaren streven naar de ‘perfecte’ bal. Toegegeven het gedrag van de COPA retro bal is niet ideaal vergeleken met moderne voetballen en kan wellicht wat hoofdpijn veroorzaken.... maar het is een prima training voor de techniek en een blikvanger bij uitstek.

Size: 5

Levertijd COPA CLASSIC collectie:
Een groot aantal COPA retro producten hebben we ruim op voorraad. In dat geval bedraagt de gemiddelde levertijd 2 (werk)dagen. Het enorm brede aanbod COPA CLASSIC bij Sportus.nl, maakt dat het gewenste artikel - indien niet vooradig - iets later uitgeleverd zou kunnen worden. Wilt u de precieze levertijd van een COPA retro product weten? Dan kunt u Sportus.nl altijd een e-mail sturen, contact op nemen via de contactpagina of bellen naar de klantenservice. Wij zijn u graag van dienst!

Bij bestellingen vanaf € 50,- betaalt u geen bezorgkosten.

Prijs € 49,95


Maatinformatie

Over COPA Classic
Copa is een onderscheidend sport fashion merk, dat in haar kledinglijn voetbal en de rijke historie daarvan uitademt.Alle kledingstukken in de collectie van het Nederlandse topmerk Copa zijn ge´nspireerd door legendarische teams, spelers, wedstrijden en toernooien uit de voetbalgeschiedenis.Bij COPA retro shirts en COPA retro jacks worden alleen hoogwaardig stoffen gebruikt. De stoffen worden op z... lees meer »
Bekijk alle COPA Classic producten.