Anfield Road T-shirt - Grey MeleeBeweeg de muis over de foto voor een vergroting.

COPA Football - Anfield Road T-shirt - Grey Melee

SKU:CC-6580
Kleur:Grijs
Materiaal:Katoen

Geweldig COPA shirt genaamd Anfield Road. Uiteraard een mix op de cover van de voormalige popgroep The Beatles uit de Engelse stad Liverpool en het stadion van FC Liverpool.
Abbey Road is de laatst opgenomen elpee van de wereld bekende band. De foto op de albumhoes laat The Beatles zien op het zebrapad voor de Abbey Road Studios in Londen. Het album is dan ook genoemd naar Abbey Road, de straat waar het zebrapad zich bevindt.
Anfield, gelegen aan Anfield Road, is het stadion van de Engelse betaalvoetbalclub Liverpool FC, genoemd naar de wijk waar het is gesitueerd. Twee Liverpool legendes op een shirt.

Bij bestellingen vanaf € 50,- betaalt u geen bezorgkosten.

Prijs € 34,95


Maatinformatie

Over COPA designed by
De COPA T-shirts werden ge´ntroduceerd in 2003. De succesvolle T-shirt lijn heeft inmiddels een belangrijke plaats ingenomen in de COPA collectie. Alle modieuze T-shirts hebben voetbal als inspiratie en regelmatig worden nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd waarbij er altijd minimaal 50 verschillende ontwerpen beschikbaar zijn.De T-shirts worden ontworpen door verschillende grafische ontwer... lees meer »
Bekijk alle COPA designed by producten.