Sportus.nl is sponsor van de topscorers titel in de hoofdklasse van het zaterdagamateurvoetbal.

Met twintig doelpunten is Sergio Ommel van Ter Leede topscorer geworden in de hoofdklasse tijdens het seizoen 2008-2009. Daarmee is hij winnaar geworden van het Sportus.nl topscorersklassement en verdiende daarmee onder andere een paar Pantofola d'Oro schoenen. " />

Nieuws bij Sportus


RSS feed Sportus.nl

Sergio Ommel winnaar Sportus topscorersklassement

29-5-2009

Sportus.nl is sponsor van de topscorers titel in de hoofdklasse van het zaterdagamateurvoetbal.

Met twintig doelpunten is Sergio Ommel van Ter Leede topscorer geworden in de hoofdklasse tijdens het seizoen 2008-2009. Daarmee is hij winnaar geworden van het Sportus.nl topscorersklassement en verdiende daarmee onder andere een paar Pantofola d'Oro schoenen.

Sergio Ommel winnaar Sportus topscorersklassementSergio Ommel bleef Arjen Postma (19 treffers) van Flevo Boys voor. Gedeeld derde werden Albert van Nijhuis (SDC Putten) en Kwong-Wah Steinraht (IJsselmeervogels). Beiden scoorden 18 maal.

Ommel was zeer ingenomen met zijn prijs. "Natuurlijk heb ik de topscorerslijst bijgehouden. In het begin van het seizoen was ik er nog niet zo mee bezig, maar naarmate het seizoen vorderde werd het wel belangrijker voor me. Wekelijks checkte ik toen de stand van zaken op de site van Voetbal op Zaterdag, want als ik ergens vooraan sta, dan wil ik ook vooraan blijven," was zijn commentaar.

"Overigens had ik meer doelpunten moeten scoren, want op de slotdag werd het nog spannend. Wij kregen met 5-0 klop, maar gelukkig scoorde mijn concurrent Postma ook niet. Volgend seizoen zijn twintig doelpunten niet genoeg om het klassement te winnen denk ik," aldus de spits die zei bij Ter Leede te zullen blijven. "Ik ben door enkele clubs benaderd, maar ik heb het hier goed naar mijn zin. Trainer Erik Assink blijft ook en dat is een extra reden voor me om hier te blijven. En dan ga ik er weer voor om topscorer te worden."Overige nieuwsitems